Kracht in 'zwakheid'

Afgelopen jaar 2019 was niet mijn jaar. Inmiddels worstel ik anderhalf jaar met Tinnitus (oorsuizen en in mijn geval een luide piep in beide oren). Het is er altijd.....
Ongemerkt, was het mijn hele leven gaan beïnvloeden, ik had het niet alleen, ik wás het zelfs. Ik liet me er compleet door leiden. Tot ik eind vorig jaar van mijn superstoere zus een flinke schop onder m'n achterkantje kreeg. Het was tijd om te accepteren hoe het is, te kijken naar wat ik allemaal wel nog kan. Mijn oude werk kan ik dan niet meer doen maar er is nog zoveel meer! En ik merk dat als ik me probeer zo min mogelijk te focussen op de Tinnitus en het niet te negeren maar accepteren, het dan best goed gaat. Ik kan zelfs positief denken over het feit dat dit op mijn pad komt, want zo is er een deur dicht gegaan maar er gaat een raam wijd open!

Vandaag heb ik met mijn lijfspreuk voor dit jaar: 'Let this be the year you go after courage' alvast een eerste stap gezet en heb me ingeschreven voor een coachingopleiding. Het is een opleiding waarin ik oa meer leer over de (basis)vaardigheden van een coach, verschillende coachingstechnieken en (motiverende) gespreksvoering.
Het is mijn doel met deze opleiding en een eventueel vervolg hierop mensen creatief te gaan coachen. 
Ook hoop ik hier op mijn blog en op mijn social media mensen te inspireren meer moed te tonen. Het is allemaal heel spannend maar, de tijd gaat toch wel door, waarom dan die tijd niet goed besteden! Hieronder een afbeelding gemaakt door Morgan Harper Nichols, ik gebruik 'm dit jaar als achtergrond op mijn telefoon, jij ook?
afbeelding: https://morganharpernichols.com


Reacties

Populaire posts