We staan nog redelijk in het begin van een nieuw jaar, vaak een tijd van nieuwe plannen, voornemens enz. Nieuwe plannen en vooral plannen die je uit je comfort zone brengen zijn spannend. Je kunt er voor kiezen om het niet te doen maar wat heb je te verliezen als je wel die spreekwoordelijke koe bij de horens vat, de stoute schoenen aantrekt, knuppel....hoenderhok....? Weetje, de tijd gaat toch wel door dus waarom die tijd niet nemen voor iets nieuw spannends?
Moed is lef hebben!
Durven!
En dan heb ik het niet over parachutespringen of bungeejumpen maar over wat jij nu kunt doen om te starten met die Franse les, te kiezen voor een andere baan....Wat jij nu kunt doen is.....doen, durven!

In de Bijbel wordt moed of moedig vaak genoemd in combinatie met sterk zijn, je moet sterk zijn om moedig te kunnen zijn. Tijdens Biblejournaling deze week hebben we stilgestaan bij moed en daar op een creatieve manier vorm aan gegeven. Het was erg gezellig met een goede en relaxte sfeer. Gewoon bij mij thuis aan de eettafel. Zin om mee te doen? Mail me gerust via rennekekorte@gmail.com of kijk op www.delinden.info, daar vind je ook de printable van de afgelopen workshop!


Reacties

Populaire posts